WSF & TTR

Oriunde ai merge, snowboarding-ul este un limbaj universal.

 

Despre World Snowboard Federation

 

World Snowboard Federation este singura organizatie non profit internationala care se dedica exclusiv dezvoltarii snowboarding-ului ca sport la toate nivelele sale, incluzand competitii, educatie, snowboarding adaptiv si snowboarding pentru toate varstele. WSF a luat fiinta pe 10 August 2002 in Munich, cuprinzand reprezentanti din 14 state – ca urmare a vidului lasat in urma de colapsul ISF. Initiativa WSF a fost luata de Japonia si Norvegia – cu sprijinul majoritatii celorlalte state. Federatia a devenit operationala la sfarsitul lui Noiembrie 2002.

 

WSF reprezinta o retea de asociatii nationale de snowboard care coopereaza in intreaga lume pentru dezvoltarea sportului. Membrii gasesc in WSF o sursa de inspiratie si sprijin pentru activitatile lor. WSF aduce valoare adaugata pentru oricine este implicat in snowboarding la nivel national si poate oferi idei, manuale si initative ca rezultat al cooperarii intr-o organizatie cu un scop comun: Progresul Snowboarding-ului la Toate Nivelele.

 

Poriectele WSF includ: World Rookie Tour, Programul de Snowboard cu dizabiliati pntru calificarea la Winter Paralympic Games, World Snowboard Day in colaborare cu  EuroSIMA, Adunari Generale, programe educationale si workshop-uri pentru Instructori, Shaperi, Arbitri, personal tehnic, manageri de cluburi sportive, cooperare cu Swatch TTR World Snowboard Tour pentru evenimentele de 1, 2 si 3 stele.

Obiectiv
Scopul nostru este organizarea unor evenimente care sa porpuna activitati distractive si angajante care fac snowboarding-ul sa creasca si sa se dezvolte in spiritul culturii originale si autentice care a fost creeata de pionierii snowboarding-ului si pro-rideri.

 

Despre TTR World Tour

Ticket to Ride este pentru snowboarding ceea ce este Cupa Mondiala pentru fotbal.

Este mai mult decat o competitie, este platforma intregii industrii a snowboardingului.

TTR promoveaza cei mai buni sportivi, cele mai bune evenimente, cele mai bune brand-uri.

 

Evenimentele inscrise in circuitul TTR sunt incluse in calendarul oficial al circuitului, afisat pe site-ul oficial http://www.ttrworldtour.com/ si urmarit de intreaga industrie.

Sportivii participanti la un astfel de eveniment au posibilitatesa de a castiga puncte TTR, care se acumuleaza pe durata circuitului si au potentialul de a asigura accesul sportivilor la cele mai prestigioase evenimente.

 

Prin intermediul World Snowboard Federation, pentru prima data putem oferi o expunere cu adevarat internationala unui eveniment de snowboarding organizat in Romania.

 

Vectori de comunicare ai unui eveniment TTR:

La locatie – transmiterea vizuala si auditiva a insemnelor sponsorilor si partenerilor

Print – afise, aparitii in reviste de petrecere a timpului liber si de profil

Video – montaje pre- si post-eveniment

On-line – prezentarea evenimentelor pe site-uri de profil cu acoperire nationala si internationala

Audienta unui astfel de eveniment poate ajunge la mii sau zeci de mii de receptori.

Comments are closed.